Lasergraverings-, rengjørings-, sveise- og merkemaskiner

Få et tilbudflyet
100W laserrensemaskin: effektiv, miljøvennlig og multifunksjonell

100W laserrensemaskin: effektiv, miljøvennlig og multifunksjonell

100W laserrensemaskinen er et avansert overflaterengjøringsutstyr som bruker høyenergilaserstråler for å umiddelbart belyse overflaten av arbeidsstykket.Ved hjelp av laserenergi kan den fjerne urenheter, oksidlag, oljeflekker og andre forurensninger på overflaten av arbeidsstykket, og dermed oppnå rene og ru overflater.Gradjustering og andre effekter.

100W laserrensemaskinen bruker laserstråle for å rengjøre arbeidsstykkets overflate.Laserstrålen kan fokuseres nøyaktig på delene som skal rengjøres, og energien kan effektivt omdannes til varmeenergien til overflateforurensninger, slik at forurensningene raskt kan varmes opp, utvides og flasses av for å oppnå renseeffekten.Under laserrenseprosessen vil det ikke bli produsert kjemiske forurensninger, fast avfall eller sekundær forurensning, noe som gjør det miljøvennlig.

asvas (1)

Høy effektivitet: 100W laserrensemaskinen kan fullføre overflaterengjøring på kort tid og forbedre arbeidseffektiviteten.

Ingen skade på overflaten: Laserrensemaskinen vil ikke forårsake mekanisk skade på overflaten av arbeidsstykket under rengjøringsprosessen, og kan opprettholde den opprinnelige teksturen og presisjonen til overflaten.

Miljøvern og energisparing: Det er ikke nødvendig å bruke kjemiske løsemidler eller tilsette vaskemidler under rengjøringsprosessen, noe som reduserer miljøforurensningen forårsaket av organiske løsemidler.

Allsidighet: Laserrensemaskiner kan håndtere rengjøring av en rekke materialer, som metaller, keramikk, plast, etc., og er egnet for en rekke industrielle områder.

asvas (2)

100W laserrensemaskiner er mye brukt i industriell produksjon, inkludert, men ikke begrenset til, følgende felt:

1. Bilproduksjon: brukes til rengjøring av deler, spesielt motordeler, hjul, etc., med betydelig renseeffekt.

2.Elektronisk produksjon: Egnet for rengjøring av presisjonskomponenter som PCB-kort og brikker.

3.Aerospace: Det har viktig bruksverdi for rengjøring av flymotorblader og -hus.

4. Metallbehandling: Den er egnet for rengjøring av oksidlaget etter metallbearbeiding og sveising for å forbedre kvaliteten og overflatefinishen til produktet.

asvas (3)

Kort sagt, som et avansert rengjøringsutstyr, har 100W laserrensemaskinen åpenbare fordeler når det gjelder rengjøringseffektivitet, arbeidsmiljø, sikkerhet, etc. Med den kontinuerlige forbedringen av overflaterens kvalitetskrav i industriell produksjon, antas det at laserrenseteknologi vil ha bredere bruksmuligheter.


Innleggstid: 20. februar 2024
Inquiry_img