Lasergraverings-, rengjørings-, sveise- og merkemaskiner

Få et tilbudflyet
Hva er laserrensemaskinen?

Hva er laserrensemaskinen?

De aller fleste er ikke sikre på hva en laserrensemaskin er.De er ikke sikre på hvor bra og fordelaktig det er for dem å bruke det.

Så i denne veiledningen vil CHUKE gi deg alle detaljene om laserrensemaskiner. Vi forteller deg hva det er og hvordan du kan bruke det til å forbedre arbeidseffektiviteten.

Hva er en laserrensemaskin?

En laserrensemaskin er en enhet som brukes til å fjerne forskjellige typer olje, maling, støv fra metalloverflater.Det regnes som en miljøvennlig prosess for å fjerne smerte, oksider, rust og til og med andre forurensninger som kan endre tilstanden og tilstanden til metaller.

maskin1
maskin2

Hvordan fungerer laserrensing?

Det er lett å kjenne arbeidsprinsippene, men hvordan fungerer en laserrensemaskin?

Laserrenseprosessen fungerer ved å sende flere laserpulser over overflaten.Når laseren treffer underlaget eller metalloverflaten, slipper forurensningene enten ut av overflaten eller fordamper til en gass som holder dem borte fra metalloverflaten.

Hva kan en laserrens fjerne?

Laserrens fjerner hovedsakelig rust eller oksidasjon på metalloverflater.

I tillegg til rust kan du faktisk fjerne maling, oksider og andre stoffer som kan forurense underlaget.

Ved å bruke tusenvis av laserpulser, vil forurensninger bli kraftig redusert, eller enda bedre, utryddet.Denne prosessen kalles kort for laserablasjon.Laserablasjon er et fenomen som oppstår når en laserstråle brukes til å fjerne materiale eller underlag.

Når laserstrålen treffer overflaten, fordamper forurensningslaget eller fjernes sammen med materialet plasma som kan ha avsatt seg på det.

maskin3
maskin4

Hvor kan du bruke laserrensemaskinen?

Den mest typiske bruken av laserrensere er å fjerne rust og oksidasjon fra metalloverflater.Siden det er mange virksomheter og sektorer som bruker metaller, vil du kunne bruke laserrensere i mange forskjellige bransjer.

Noen av de vanligste kommersielle industriene som bruker laserrensere som følger:

Jernbaneindustri

Elektronikkindustrien

Skipsbyggingsindustri

Bil- og bilproduksjon

Stål- og metallproduksjon

maskin5

Hvordan velge den beste laserrensemaskinen?
Her er noen ting du må huske på før du bestemmer deg for å bruke en laserrensemaskin:
1)Spesifikasjoner for laserrensemaskin
Dette er det viktigste du må vurdere før du kjøper en laserrenser.

Selv om det er mange forskjellige spesifikasjoner du kan se på, er det noen som skiller seg ut.Noen av de beste og viktigste tekniske parametrene og spesifikasjonene inkluderer
·Makt
· Kjølemetode
· Strømkrav
·Driftstemperatur
·Rengjøringshastighet eller rengjøringseffektivitet
·Strømforbruk (min. eller maks.)

2) Underlaget eller materialet til produktet ditt
Åpenbart er laserrensere bare effektive på metall- og stålunderlag.Derfor, hvis du er godt klar over at materialet eller underlaget du skal jobbe med ikke er metall, er det bedre å velge en annen rengjøringsmaskin for jobben.
Ellers, hvis du ønsker å jobbe med metalliske stoffer og overflater, vil en laserrens være det beste valget.
3) Forurensninger eller belegg du vil fjerne
Vær oppmerksom på at laserrensere er effektive til å fjerne rust, oksidasjon, olje, fett, maling og andre typer belegg eller lignende forurensninger.
Å bruke laserrensere for å fjerne sterkt kjemisk induserte stoffer som kan være farlige og giftige for miljøet eller til og med mennesker i nærheten er ikke ideelt

Sandblåsing og laserrengjøring
Mange mennesker innser ikke at sandblåsing er mer enn bare en overflatemodifikasjonsprosess.Faktisk er det også en av de mest effektive måtene å fjerne forurensninger på.

Kompleksiteten ved å sammenligne sandblåsing og laserrengjøring er at de begge tjener samme formål, da du kan bruke begge til å fjerne rust, fett, maling, olje, oksider og andre forurensninger.

Hovedforskjellen mellom de to er at sandblåsing har en minimal til moderat effekt på materialet, selv om det er metall eller stål.Med laserrens har det nesten ingen effekt.
Bruksområder Sandblåsing Laser rengjøring
Tungt utstyr/maskiner Beste løsning Ikke den beste
Bygnings- eller strukturelle underlagskomponenter Beste løsning Ikke den beste
Utvendig trim for fly og biler Ikke den beste beste løsningen
Kompleks maskinvare Ikke den beste beste løsningen

I over et tiår har CHUKE vært det mest pålitelige og ettertraktede produksjonsselskapet for laserrengjøring i Kina.Vi ansetter de mest dyktige og erfarne ingeniørene og spesialistene som spesialiserer seg på aktiviteter som involverer laser.

Enten du trenger en håndholdt laserrenser eller en ekstra laserrenser, har vi dekket deg!


Innleggstid: Sep-07-2022
Inquiry_img