Lasergraverings-, rengjørings-, sveise- og merkemaskiner

Få et tilbudflyet
Hvordan velge markeringsnåler med prikker?

Hvordan velge markeringsnåler med prikker?

Vi vet alle at prinsippet for den pneumatiske markeringsmaskinen er å først legge inn innholdet av kinesiske og engelske tegn og grafikk i datamaskinen, og deretter konverterer datamaskinen det til et digitalt signal og overfører det til kontrolleren, og deretter under handlingen av komprimert luft, gjør markeringsnålen høyfrekvent. Mikrostøtbevegelsen treffer overflaten av produktet, som etterlater et konkavt merke på overflaten av produktet.

redf (1)

Den er hovedsakelig egnet for metallmerking av ulike mekaniske deler, maskinverktøy, maskinvareprodukter, metallrør, gir, pumpekropper, ventiler, festemidler, stål, instrumenter og målere, elektromekanisk utstyr, etc.

redf (3)
redf (4)
redf (2)

Aer det viktigste forbruksmaterialet til pneumatisk markeringsmaskin - markeringsnål, hvordan skal vi velge det?

Først, et sett med markeringsnåler består av en nålekjerne, en fjær, en skive og en nål dekke.

redf (5)

Sekund, som en profesjonell produsent av markeringsnåler, er diameteren på markeringsnålene vi rutinemessig matcher for pneumatiske markeringsmaskiner 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm osv. Vi kan også tilpasse etter kundenes behov, forlenge eller tykkere, slik at markeringen blir dypere og effekten blir bedre.

redf (6)
redf (7)

Ulike størrelser for ulike produkter:

1.2 mm merkenåler egnet for aluminiumsplanmerking, markeringseffekten er tett og jevn, og utskriftssporet er i utgangspunktet en lineær profil uten tydelige punktmatrisespor.

2.3 mm merkenåler egnet for et bredt spekter og utskriftsmålmaterialet er stort, inkludert aluminium, messing, rustfritt stål, stål med lav hardhet, etc.

3.4 mm merkenålhar åpenbar effekt ved merking av stålplate, egnet for merking av rammenummer, VIN-kode og andre merkingsbehov med en viss dybde.

4.5 mm merkenålegner seg for dyp merking på harde materialer som stålplater, som er dypere enn den generelle merkingsdybden.

5.6mm sterk markeringsnålkan nå mer enn 0,5 mm på stålplaten, og det er godt synlig etter maling eller galvanisering.

Til slutt, CHUKEer produksjon av dot peen-markeringsstifter i 17 år, og leverer 80% innenlands av maskinprodusenter.Vi har streng kvalitetskontrollavdeling.

Vi er alltid dedikert til å tilby utmerkede merkepinner for våre kunder og tilstrekkelig lager

kan møte ditt presserende behov.

redf (8)
redf (9)
redf (10)

Innleggstid: Sep-06-2022
Inquiry_img