Lasergraverings-, rengjørings-, sveise- og merkemaskiner

Få et tilbudflyet
Hvordan laserrensemaskinen fungerer for å rense maling

Hvordan laserrensemaskinen fungerer for å rense maling

Laserrenseteknologi er en renseløsning som bruker en høyfrekvent kortpulslaser som arbeidsmedium.Høyenergistrålen med en bestemt bølgelengde absorberes av rustlaget, malingslaget og forurensningslaget, og danner et raskt ekspanderende plasma, og samtidig genereres en sjokkbølge, og sjokkbølgen får forurensningene til å bli brytes i biter og fjernes.Underlaget absorberer heller ikke energi, skader overflaten på gjenstanden som skal rengjøres, eller forringer overflatefinishen.
Sammenlignet med vanlige kjemiske rengjøringsmetoder og mekaniske rengjøringsmetoder, har laserrengjøring følgende egenskaper:

1. Det er en komplett "tørrrenseprosess, som ikke krever bruk av rensevæsker eller andre kjemiske løsninger. Det er en "grønn" renseprosess, og dens renslighet er mye høyere enn for kjemiske renseprosesser;

2. Omfanget av rengjøring er veldig bredt.Denne metoden kan brukes til rengjøring fra store blokker (som fingeravtrykk, rust, olje, maling) til små fine partikler (som ultrafine metallpartikler, støv);

3. Laserrens egner seg for nesten alle faste underlag, og kan i mange tilfeller bare fjerne smuss uten å skade underlaget;

4. Laserrengjøring kan enkelt realisere automatisk drift, og optisk fiber kan også brukes til å introdusere laseren i det forurensede området.Operatøren trenger bare å betjene eksternt på avstand, noe som er veldig trygt og praktisk.Dette er veldig trygt og praktisk for noen spesielle bruksområder, for eksempel rustfjerning av atomreaktorkondensatorrør av stor betydning.

Spesielt for malerfabrikken anbefaler vi vår laserrensemaskin som er bedre for miljøet.
Etter maling, hvis det er noen feil, vil de fleste fabrikker velge å bruke svovelsyre for å strippe malingen, men det er en skitten og tilfører forurensning til miljøet.Nylig mottok vi prøven fra kunden vår og gjør eksperimentet.

maling 1

For denne situasjonen er tykkelsen på malt ark rundt 0,1 mm, da anbefaler vi å bruke pulserende laserrensemaskin.Vi bruker flere moduser for å rense den og fotografere som nedenfor.

maling 2
maling 3

Laserpulserende rengjøringsmaskindetaljer:

maling 4
maling5
maling 6
maling7

Til slutt, uansett hvor og når, send oss ​​prøven din, vi hjelper deg med å løse problemet ditt og gi profesjonelle løsninger.


Innleggstid: 29. august 2022
Inquiry_img